Tisztelt Ügyfelünk!

Kérem engedje meg, hogy ezúton mutassam be vállalkozásomat Önnek.

Több, mint 20 éve foglalkozok belföldi és nemzetközi közúti árufuvarozással. Ezen időszak alatt jelentős tapasztalatot gyűjtöttem a közúti fuvarozás minden területén. Minden esetben arra törekedtem munkám során, hogy maximális teljesítménnyel szolgáljuk ki megrendelőink igényeit a közúti szállítás területén.

Gépjárműveink állapota minden esetben megfelel a nemzetközi normáknak, több járművünk hűtős és rendelkezik a szükséges engedélyekkel.

Járművezetőink magasan képzett, kulturált megjelenésű szakemberek, akik minden esetben arra törekednek, hogy megbízóink minden fuvarozással és szállítással kapcsolatos igényét az elvárható legmagasabb szinten kielégítsék. Munkatársainkat folyamatosan képezzük a nemzetközi elvárásoknak megfelelően.

Járműparkunk 3.5 tonnás hűtős furgonoktól egészen a 6,5 tonna teherbírású járművekig terjed, köztük hűtős, HACCP minősítéssel rendelkező járművekig, de széles körű alvállalkozói kapcsolatrendszeren keresztül minden fuvarfeladatot képesek vagyunk kimagaslóan ellátni.

Minden kedvezőtlen gazdasági körülmény ellenére úgy gondolom, hogy a jövőt csak is a folyamatos fejlesztés és képzés biztosíthatja vállalkozásom részére, ezért mind a flottát, mind a munkatársakat folyamatosan fejlesztjük, hogy meg tudjanak felelni a piac szabta feltételeknek.

Elsősorban az Európai Unió országaiba és belföldi viszonylatokban szállítunk, de igény szerint megoldható bármely viszonylat megrendelőink kérésére. Járműveinket igény szerint akár két sofőrrel is ügyfeleink rendelkezésére tudjuk bocsájtani, amennyiben a szállítási feladattal kapcsolatban ilyen igény merül fel.

Minden járművünk rendelkezik érvényes biztosítással és CMR biztosítással egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük